søndag 27. juli 2014

Ferien over for denne gang....

Ja, da var sommerferien 2014 over for vår del.I dag er det tilbake på jobb :-(

Vi har ihvertfall vært utrolig heldig med været disse tre ukene!
Turen til Sverige og Liseberg var koselig - MEN..... Av alle parkene vi har vært innom i alle år, så vinner Kristiansand Dyrepark. En klar førsteplass. Denne parken har litt av alt - og man kan trekke seg unna i rolige områder og bare nyte dagen.
De andre rene fornøyelsesparkene står man helst bare å stamper i kø i timevis tilsammen for å prøve de populære attraksjonene...
På andreplass av koselige og avslappende parker kommer nok Astrid Lindgrens Verden :-) 
Veldig koselig park og flott Pippi show som fenger barn i alle aldersgrupper.

Camilla fant ihvertfall endelig gule støvler :-D

Og Christine fant enda et par converse som hun samler på. Røde som Nils og Trine har i Mot i brøstet :-D :-D

Vi foreldre handlet veldig lite i Sverige denne gangen...

Vi var veldig heldige med overnattings stedene denne gangen. Alle var koselig, rene og hadde god mat. 

Vi kjøpte oss matbokser fra Easylunchboxes før vi reiste - i siste sekund - fra Going.no de kom faktisk dagen etter bestilling og var sendt med ekspress!  Utrolig god service!! Anbefaler både nettbutikken og matboksene på det varmeste :-)

Vel, matboksene er delt i flere rom og er genial til å ha med biltur. Rom til skiver, pålegg, evt frukt og snacks.Vi fylte dem før vi reiste hjemmefra og hver morgen til frokost på hotell/B&B. På den måten sparte vi en del penger på å ikke måtte kjøpe mat på bensinstasjoner og i parken :-)

I løpet av ferieukene hadde jeg masse planer om å både få sydd opp litt stash og illustrerte litt til boken min, men her har vi hatt koselige og litt late familiedager og jobbing utenfor huset :-)

Men - det blir alltid en tid for hobby også :-)


Aktivitets hefter måtte til på en slik lang biltur. Godt å pusle litt med når man er litt lei av de samme filmene på Dvd spilleren. 
Nærmer oss Liseberg! !


Ingen kommentarer: