tirsdag 16. september 2014

Med vinteren i anmarsj...

Vi har fremdeles så og si sommerdager her i Bergen for tiden, men siden vi går mot litt kaldere tider snart, har jeg startet litt på årets innkjøp av vinterutstyr.

Siden jeg selv er utrolig fornøyd med mine Didriksons jakker og er utrolig glad i vinter parkasen min, så har jeg kjøpt inn årets JR nyhet "Kathleen" til Milla.
Den blir nok utrolig god for henne som ikke liker for mye klær under.
Etter litt prøving ble det str 140, sånn at hun iallefall har den beste år også.

Fikk ikke fram helt rette fargen på noen av bildene på jakken...fargen heter coal/black og er en mørk gråfarge. 

Vi har også vært utrolig fornøyd med Didriksons dressen hennes som hun fikk for 2 år siden. Den kan hun faktisk bruke i år også. Den kjøpte vi i str 130 da hun var 6 år, men siden det er så gode stramme - muligheter på armer og ben, så gikk det veldig fint å ha den litt stor i begynnelsen.

I fjor testet vi "lag på lag" metoden med ull, fleece og skalljakke fra Isbjørn of Sweden.
Utrolig flotte og slitesterke klær men hun likte ikke lag på lag under. Så i år blir det nok bra med bare en tynn ulltrøye og vanlig genser under jakken.

Hun har også fått noen gode overgangs sko fra Leaf, som er forede og vanntette basket sko.
Til vinteren regner jeg med det blir GoreTex fra enten Viking eller Ecco.
Christine har funnet seg vintersko fra Rieker og ønsker seg i tillegg "millitær-snøresko" :-)

Sånn går no dagan.....

Tiden flakser og flyr avgårde, og vi må bare henge med på ett vis.....
Siden sist har det vært 4 bursdager og 1 barnedåp :-)

Til dåpsbarnet vårt ble det en utrolig gøy og spesiell gave. Eivind (morfaren) lagde ett klesstativ og jeg sydde litt forskjellige kjoler. Hun måtte selvfølgelig få seg et Dollyskjørt, som vi "pakket inn" i en søt rosa koffert.
Dukken vår hadde en flott og vellykket dåpsdag og fikk masse fine gaver.

Nå har jeg litt forskjellige planer i hoder som surrer og går....det nærmer seg halloween,  jul (Jippi!!!) og til neste år er det konfirmasjon for Christine og full planlegging av Milla sin 9-års dag! (+ mitt eget lille hemmelige prosjekt :-) )

Christine skal ha Bergensbunad og jeg skal mest sannsynlig brodere selv.
Vi har vært å tatt mål, så nå er stoffet kommet på listen til klipping. Jeg fikk med meg en prøvepakke jeg skal brodere hovedmønsteret på, så skal jeg inn igjen til Bergen Broderiservice for godkjenning. Blir spennende!

Så det blir nok litt baller i luften framover, men jeg satser på å ta det helt med ro og kose meg med alt.  Har god tid på meg til de fleste prosjektene skal være ferdig og planlagt.