mandag 24. oktober 2011

Mandag - starten på en helt ny uke :)

Jeg er for tiden så heldig å få jobbe litt i barnehagen til Milla. Kjempekoselig <3
Og i dag skulle jeg følge jentene på riding. Benyttet selvfølgelig annledningen til å knipse noen bilder av min ganske så hestegale datter :)


De fikk ri på ponny.......og hversin tur med kjerre også :)
Senere på dagen ble jeg tipset av en goood venninne at det var kjempetilbud på Sorel sko på XXL, så da tok vi ungene med oss og fikk tak i hvert vårt par til dem :)

Så nå har Milla to par forskjellige Sorel-sko.
Forskjellen på dem er vel helst at disse nye (Sorel Cub) har mer et "boble"-stoff og er vannavstøtende og klarer temeraturer ned til -32 grader, imens de første ( Sorel Yoot Pac) er vanntett og har et tettere og kraftigere GoreTex-lignende stoff, og klarer teperatur ned til -40 grader.
Etter litt kjapp søking på nettet har jeg funnet ut at enkelte har opplevd at også Sorel Cub er ganske vanntett :)
Så er jo også utførelsen litt forskjellig.
Er uansett kjempefornøyd med et supert ekstrapar til henne til høsten og vinteren!!..og da vi først var ute, snek vi oss inn på Panduro og kjøpte ansiktsmaling, som nevnt i går ;)
Stay tuned for øvelse-bilder!!


Og da ble nok dette forhåpentligvis det siste dårlige mobilbildet mitt. Fikk eeeendelig hentet mobilen min fra verkstedet i dag, og denne gang BØR de ha fikset alle produksjonsfeil slik at jeg får prøvd skikkelig ut nye mobilen min.


:)


Rebekka