fredag 11. mai 2012

Kan noen fryse tiden litt???

Avogtil går tiden liiiiiiittegranne for fort....
Sitter her med brev til Milla fra skolen, i hånden:" Velkommen til besøksdag :)"
Når ble hun pluselig så stor?????!!
Blir veldig rart at hun ikke skal gå i bhg mer etter 31 juli..1.august er det SFO.
Og neste uke er hun rosa-russ!! ...da MÅ mamma være litt paparazzi :D

Det blir snart handling av skolesekk, pennal, gymtøy, gymbag, matboks, drikkeflaske og skoleklær til skolestart....
Alle vokser fra meg i racefart, synest jeg!
Synes nesten det bare var forrige uken at de to eldste løp rundt utenfor på lekeplassen med alle vennene og lekte..uten en eneste bekymring i verden :)
Nå har eldstejenten fått jobb og er snart ferdig med 2. året på vgs. Gutten min begynner på vgs. nå til høsten. Og neste høst begynner nest-yngsten på ungdomsskolen...

Kan noen fryse tiden litt???

Utrolig rart når de blir så store og selvstendige.....klart de alltid vil trenge meg, men ikke på samme måten som da de var små. Nå må jeg på en måte finne meg en ny "stillingbeskrivelse" her i livet.
Blir ikke så mye mer av den "sitte på gulvet å leke" eller "tur på lekeplassen" sånne varme, fredelige og bekymringløse ting. Det er mer alvorlige ting som krever tid nå. Ting som må diskutere og tenkes igjennom. Vi skal nok få litt kosetid også, selv om de er store :)


Nei, nok grubling på en fredags formiddag.
Skal på jobb om etpar timer, så det er vel bare å hoppe i det som er av husarbeid, og krysse fingrene for at det ser like pent ut her når jeg kommer hjem fra jobb i kveld og er klar for å ta helg med min fantastiske og herlige familie :)

<3
Rebekka