mandag 2. januar 2012

2012 !!!!!

Endelig i gang med bløggingen igjen....
Har vært noen skikkelig hektiske uker i det siste.

Jeg får starte det nye året med oppdateringer:)

Da jeg nevnte at jeg hadde vondt i en tann da jeg hadde lungebetennelse?

Jo`a...jeg havnet nok her dagen etterpå...


Og JA, det var selvfølgelig hull... slapp heldigvis unna rotfylling med nød og neppe :)
Vi tok oss også en spontan kinotur med alle ungene, og så Julenatt i Blåfjell 2!
Det var utrolig koselig! Er veeeldig sjeldent vi får gjort noe med alle ungene samlet <3


Litt rart å tenke på at dette var siste gang Milla var med på Lucia-feiringen i barnehagen.... Neste jul går hun i 1. klasse...... Lille jenten min......

Christine har stått på de få dagene snøen stakk innom - og laget hele familien vår i snømenn :D !


Og sånn kan det gå når kreativiteten er på topp i bhg :D Blir ikke bare dorullnisser da, nei. Her skal vi opp i større skala...hehe
Rødnisse, Spookynisse (Grånisse) og Blånisse :)Adventsduken jeg sydde litt sånn på gefylen ;) Hadde noe ullstoff liggende og ville så gjerne prøve sølv-kroklissene på noe, og vips - en adventsduk/løper.


Dette er mye stiligere IRL.
Lagde snøballer av å lage dusker av hvitt garn og søvtråd. Hang det opp med usynlig tråd, slik at det ser ut som om de svever. Innimellim henger noen fine stål-stjerner fr Fretex og snøkrystaller fra Jysk.

Her er prosjektet til Christine og jeg!! :) En kalender-settekasse - som skal vise hva vi skal gjøre hver dag i desember. Ble ikke helt fyllt i år,men neste år er den nok ferdigfyllt. Pappaen i huset har gjort en fantastisk jobb ut i fra materialet jeg la ut bilde av for etpar innlegg siden :) Vurderte å male tall inni hver hylle, med er litt usikker på om det ødelegger sjarmen litt.....hmmmm...Og hTc mobilen?
Vel, jeg er fremdeles utrolig imponert over garantien deres, for i dag leverte jeg inn mobil nr 3!!!!! av samme modell...samme svakhet/ feil dukket opp etter etpar uker på alle... :(
Etter anbefalinger ble det nå denne mobilen;

Samsung Galaxy Ace


Skulle vært et mellomlegg på ca 400 kr, som jeg slapp å betale fordi jeg har vært nødt til å levere inn samme mobiltype 3 ganger. Er fornøyd med den servicen :)

Bare krysser fingrene for at denne mobilen fungerer som den skal!!
Skal hente den innen en uke, da de får den inn igjen i butikken.


Skal få lagt inn noen bilder fra julen også snart, tenker jeg.
Hvis jeg finner noen greie bilder da... Vi har vært syk heeeeele julen, alle mann. 40,5 i feber, slapphet, hodepine og vondt i hele kroppen. Jeg fikk selvfølgelig bihulebetennelse så det holdt, og Milla fikk så høy feber at hun kastet opp, stakkar. Så vi var alle veldig redusert og halvdopet på Paracet/Ibux på julaften. Ble ikke heeeelt i stemning, men vi kom oss gjennom feiringen med godt humør.
Heldigvis klarte foreldrene og brødrene mine å unngå å bli smittet :)

Neste jul SKAL vi være helt friske!!
....bank i bordet :)


<3


Rebekka

Ingen kommentarer: