torsdag 30. desember 2010

Noen av innkjøpene i høst :)

Milla trengte ny vinterdress i år og jeg tenkte å teste fjorårets tesvinner fra Coop.
Vi har hittil vært ganske fornøyd med den :) Herlig passform også !
Jeg kjøpte også inn 2 par Hestra votter til henne,et par med fast ullfor og et par med løst ullfor, men hun nekter å bruke dem....hun sier at det er vanskelig å leke med dem på.. Hun brukte det ene paret på fjellet i påsken, og var god og varm på hendene, så vottene er skikkelig gode de. Hun vil helst kun bruke hjemmestrikkede tovede ullvotter..så da er det jo bare å strikke i vei da...

Kjøpte også inn ullbukse og ullgenser fra Disana til å ha under parkdressen. Dette har hun hatt før, så jeg vet at dette er gode produkter ;)
Jeg har alltid sverget til Viking sine vintersko til ungene, men i år fikk jeg lyst til å teste Sorel til 10-åringen min. De skal være vanntette med innersokk av ull. Tror disse er knallbra, for hun har ikke klaget om kalde føtter en eneste gang i vinter, og her har det vært ganske kaldt.


Jeg er en skikkelig frysepinne.... Har liksom aldri funnet vinterko som klarer å holde meg varm på bena.
I år kastet jeg meg i det og investerte svimlende 1800 kr på Timberland Mukluk støvletter...
Disse er utrooooooolig deilig å gå med!!!! Og er faktisk de eneste skoene som har klart å holde føtttene mine noenlunde varme! Kan anbefales! Angrer ikke et sekund på dette kjøpet.Jeg har ikke hatt støvler siden jeg gikk på ungdomsskolen...
Så siden vi bor i Bergen.....og jeg var en smule lei av å være våt gjennom skoene..og ødelegge skopar...så ble det Ilse Jacobsen sstøvler:)  Disse er også utrolig behagelige på, og det er skikkelig deilig å bare kunne gå rett fram ute uten å bli våt på bena. Vurderer å prøve Hunter sine senere :)


Og litt vedlikeholdsutstyr må til. Vil gjerne ha disse støvlene et par år :)Og ja - fikk endelig malt benken! I lasurmaling. det var skikkelig fint. Machet taket i gangen :)


Bildet er dårlig, men Christine fikk seg Bergansjakke i år.
Tett og god jakke :) Vi er utrolig fornøyd med den!


Og til Milla, som ikke tåler ull på bena, var det ull/silke innkjøp hos Nøstebarn :)
Deilig longs og trøye. God og varm jente :)


Rebekka

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bruker du Muklukene dine , eller vil du selge de ?

LilleMillaMarihøne sa...

Heisann :)
Jeg bor i Muklukene mine om vinteren - de beste vinterskoene jeg noensinne har hatt, så de selges nok ikke, desverre..
Men jeg anbefaler de på det varmeste!

Rebekka :)